Sommaren är kort...

Men hallå! Vem har snott sommaren... ?? Bara för att solen inte är framme har jag blivit förkyld, ont i halsen & feber. Så det blir inget jobb ikväll.. :( Så istället kurar jag ner mig i soffan med chai latte & en bra film.
Laddade hem The green Mile igår såg den för längesen men den är så sjukt bra men lååååång så självklart somnade jag framför den igår & vaknade när eftertexterna rullade... Så idag ska ja kolla klart på den UTAN att somna ;)

Nu längtar jag till Alcudia.. 2:de Oktober Låt tiden gå fort!

Adios Amigos!


Vänder på dygnet, Godnatt!

Hej & hå! Här blev de inte mycket sömn.. Jobbet gick galaant inatt, inte ett dugg trött. skönt! Va hemma vid halv åtta gick bums i säng och vaknade vid halv tolv.. ehhh inte helt okej va ?? Jag behöver sova mer annars blir ja zombie senare idag.. Dessutom håller ja på att bli förkyld. Fan vilket klago inlägg.. Haha.
Nej hopp i säng igen Elin! Natti natti.

Adios Amigos!

God morgon... eller nått..

Hej svejs, har typ nyss vaknat så de känns lite fel i mitt huvud.. Jag ska jobba inatt nämligen. Åkte till stranden i förmiddags med Martina, hur skönt som helst, har inte vatt där på ett tag nu. Sen ringde jobbet vid 2 och undrade om jag kunde jobba inatt och det kunde jag :) Så det blev att brumma hem & lägga sig istället. Men jag hann få lite färg iallafall!
Gott med lite sol nu när man e ledig. I morse cyklade jag och mamma ut till stranden & fikade, hus mysigt som helst, havet va helt spegelblankt. Jag älskar att bo här!!

Nu ska ja hoppa in i duschen så ja vaknar till lite.

Adios Amigos!

Waka Waka eeh eehh

Ledig idag & imon. Såå skönt, har inte varit ledig två dagar på rad sen midsommar.. Trodde de skulle bli en dag på stranden idag men molnen förstörde mina planer lite. Det blev en dag på stan med Sofia istället, lika kul det :)
Hittade en skitsnygg militärgrön skjorta & två par jeans leggins. Påväg hem från Halmstad körde vi inom Skigaby för att hälsa på Ulla och träffa pappan till Englas valpar, förhoppningsvis blir det valpisar i vinter!
Ikväll ska jag till Bulls och käka med Madde, Evelina & Kristina! <3 Har inte träffats ordentligt sen studenten. Det är inte heelt okej.. Så nu äntligen va vi lediga samtidigt.

 
Världens bästa Fitness tjejjer <3

Jag får liksom ingen ordning

Jaha så har jag också gått och blivit med blogg.. ;) Min söta lillasyster var snäll och fixade designen eftersom jag suger på sånt.
Så nu är det meningen att jag inte ska glömma bort att skriva här som jag har gjort med alla andra misslyckade blogg försök. Haha!

Jag jobbar för fullt fram till v 32 då tar mitt sommarvik slut.. Buhuu. Meeen jag är kvar på Lingården ändå som timmis :) Jag gillar stället! Sen ska ja söka som en dåre på typ alla andra ställen i Halmstad & Laholm. Ge mej ett vik!! Annars får jag ta plan B & sticka utomlands och hitta nått jobb & leva loppan i vinter, sen kommer jag hem till våren brun & fin.. Naajs! :)
I helgen var det Karsefors Festivalen som gällde, lika kul som alltid. Föfest hos våra nygifta underbaringar Linnea & Fredrik sen cykeltur till Ysby. Galen kväll i smutsen!
Annars var det jobb som gällde i helgen som typ varje helg hela sommaren.. Meen jag gillar pengar & pengar gillar mig så då är helgjobb inte fel!

Nä nu ska ja sluta pladdra för en liten stund. Nu ska ja ut & gå med lillvovven.

Adios Amigos!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0