If you hang with me...

Skitbra helg! Logfesten va så jäkla lyckad, massa nytt & gammalt folk man inte sett på länge. Dansade runt i gruset med mina nya boots så dom ser inte så nya ut längre... Men det går nog att fixa med lite skokräm.
När jag vaknade i söndags var jag ju inte lika pigg på att stiga upp.. Men jobbet väntade, ett kvällspass på sjukhuset 14-21.45. Som tur va var det lungt hela kvällen. Däckade i sängen framför en film, vaknade av att tvn fortfarande va på i morse. Stängde den & somnade om. Såå skönt med lediga måndagar :)
Har inte gjort mycket nytta idag. Beställde hem min mattebok.... :S  Sen gjorde jag ett försök att göra äppelkräm, impoviserade lite men de blev nog bra ;)
Imorgon blir det skolan en sväng sen ska jag till Sofia, vi ska försöka slå våra kloka huvuden ihop & plugga lite matte....


ADIOS AMIGOS!

Feest!

Jag klarade besöket hos frissan, blev nästan 10 cm kortare och ljusa slingor men det blev toppenfint! :)
I torsdags blev det jobb på natten, brukar aldrig tycka de e jobbigt att jobba på natten, men fyy va seg ja va den natten, satt vak också så de gjorde inte saken bättre. Tiden gick rätt fort iaf, hann läsa varenda tidning på hela avdelningen typ ;) Kunde såklart inte sova alls bra när ja kom hem så jag va lite som en zombie när ja körde till Lingården, men väl där piggnade ja till rätt snabbt. Efter jobbet körde jag till Anna & Henke i veinge, förfest innan karsefors stod på schemat men jag va alldeles för nykter och alldeles för trött för att hänga med dit. Körde dit lite folk sen åkte jag hem till min säng & sov i 12 timmar ;) Sköööööööönt!
Nu är jag pigg igen och redo för Logfest ikväll! Det är Connie & co som har ordnat detta. 90 pers kommer så det kan ju inte bli annat än sjukt bra!

Nu ska ja fixa mig. Duschen nästa!

ADIOS AMIGOS!

.......

Idag är det den 25! Jag älskar löningsdagar, speciellt när man får lön efter sommarviket som va på heltid :)    Idag ska jag till frisören kom inte ihåg när jag va där senast men när ja tänkte efter så var det ett år sen!! Herreguuuud, mitt hår är så sjukt slitet men de har äntligen blivit långt så jag har skjutit upp det... Så hon lär väll typ klippa av allt .. ;)
Åh dom ringde nyss från sjukhuset, fick ett nattpass imorgon! Ska iofs jobba kväll på Lingården på fredag men börjar inte förren halv 4 då så jag hinner nog sova tillräckligt :) Goa pengar iaf!
Igår va jag i stan & träffade Evve, de va alldeles för länge sen! Fick med mig en höstjacka & en tröja hem iallafall. Inte helt fel nu när det är värsta äckliga höststormen ute.. Huuhh. Längtar till Mallis nu!

ADIOS AMIGOS!

 


Sundaaay!

Godmorgon typ. Vaknade för ett tag sen. Hade ett nattpass på Lingården igår såå det blev en lugn helg. Sov typ hela dagen igår.. I fredags hade vi först lite kräftskiva här med familjen sen åkte jag, Sofia & Markus in till Lotte en sväng och sen gick vi till Annabell, Roolig kväll! :)
Imorgon börjar jag skolan, min stora fasa Matte B ska jag lära mig på 6 månader & få godkänt i ... Gooood luck !
Nu ska jag till höka med Nalle och gå en runda.


Här kommer lite bilder på rummet. Inte helt färdigt med gardiner och allt sånt, men de får duga så länge.








ADIOS AMIGOS!


jag skulle andas i det tomrum som blev över..

Sen sist har de hänt en del.. :) Har målat färdigt mitt rum, Det blev fiin fiint! Har också hittat en ny byrå på Jysk, ganska lik den jag ville haft från Ikea så jag blev nöjd. Tvingade sen min världens bästa pappi att skruva ihop den trots att det är det värsta han vet. Han är bäst! Om jag flyttar ihop med en kille nån gång så ska de va någon som kan skruva ihop möbler för min pappa lär ju vägra hädanefter.. ;)

Idag var jag på möte på IVA på sjukhuset i Halmstad. Kan eventuellt bli lite timmar där framåt hösten om jag har tur. Inget helt säkert ännu men jag håller mina tummar för IVA verkar vara såå himla spännande att jobba på. Har velat jobba på den avdelningen sen jag började plugga typ.. :P
Nu kom jag nyss hem från mysiga Lingården, hade ett litet kvällspass, 15-21.30. Alldeles lagom :)
Imorgon blir de lite kräftskiva här i mellby, MUMS!

Nu ska jag hoppa i säng & titta på en film.

ADIOS AMIGOS!


Fields of gold

Ikea var en besvikelse!! Det fanns ingenting.. Det var total utrensning inför flytten till de nya varuhuset.. Så jag fick åka hem utan byrå.. Gick in en sväng på Väla istället. Hittade ett par skitsnygga boots på Din sko också köpte jag bokstäver som jag ska måla & sätta upp på väggen ovanför sängen när jag målat färdigt på rummet. Det blev Carpe Diem :)
Har hunnit måla hela rummet en gång nu också får det bli en gång till imorgon. Hoppas de räcker för det va inte jättekul vill ja lova..

 

Min fina/störda syster i bilen till Ikea.

Ni behöver inte erkänna att ni känner oss ;)


...........

Nu är helgen slut. Och det är mitt sommarvik också... Är kvar som timmis iaf både på Sjukhuset & kära gamla Lingården. Sen ska de sökas & gå introduktion både här & där så jag kommer nog ha att göra ändå hoppas jag. Hörde ryktas om ett väääldigt spännande jobb i Halmstad.. :D
Annars kommer jag ju ha Matte B att ägna hösten åt... varför sökte jag det ???

Imorgon blir det Ikea & målning heeela dagen. Förhoppningsvis en fikadejt med mina favoritsyssling också <3

ADIOS AMIGOS!

All out of love

Idag har ja röjt ut allt på mitt rum. Litet rum med så mycket skit!
Fattar inte hur jag fick plats med allt.. Nu är det iallafall borta. Det enda som är kvar är taklampan.
Mamma tyckte det var onödigt att kolla på färg idag för hon trodde det skulle ta lååång tid för mig att rensa ur rummet.
HA HA det tog tre timmar typ sen va ja klar! In you face lilla mammsing <3
Så imorgon blir det färg shopping innan jobbet. Har inte vatt på jobbet på hela veckan.. Saknar nästan stället :)
Nu ska jag bädda i systers gamla rum i den gamla 90'' sängen... Jag vill ha min sultan säng...




  

Mitt pyttelilla rum heelt emtpty.. Återkommer med rapport när det är färdig målat!

ADIOS AMIGOS


Inte på lååånga vägar..

Yes! Äntligen piggare. Ingen feber idag så i helgen är jag redo för jobb!
Har typ vänt på dygnet dom senaste dagarna, kan inte sova med feber...  Idag kom mammsen med en kul överrasskning! Satt & tittade på väggtexter till mitt rum, men hon tyckte tydligen jag hade för ful färg på mina väggar för att sätta upp det så hon föreslog att jag skulle måla om! Jippii! Så imorgon ska vi åka och köpa färg, blir nog åt det vita hållet, typ lite creme färgat... Enda haken att jag skulle få måla om var dock att jag gjorde det själv.. Det kanske inte va så smart. Men det kan ju inte se mer än förjävligt ut. Blir ju i princip arbetslös på Måndag eftersom jag går tillbaka på timmar då bara. Förhoppningsvis blir det mycket jobb annars har jag ju iallafall all tid i världen att få ett fint rum ;)

Sofia kom hit & fikade idag (igen..) hon va här häromdagen också.. Hon kommer alltid och ska ''hälsa på'' runt fikatid.. Hmmm.. hon är en snyltare för hittils har jag inte sett röken av den där cheesecaken hon snackar om.. Den finns nog inte eller så har hon & markus redan ätit den själva.. ;) Haha. Nej men det är jättemysigt när Fia är här. Känns som när man var liten och alla bodde hemma. Kommer ihåg när vi va små och sov över hos varandra på våra rum och va vakna hela natten och kom på en miljon ''alla barnen'' historier eller på sommaren när vi sov uppe på loftet bland all nyskördad halm.. :) Guud vilka bonnebarn vi va!

ADIOS AMIGOS!

http://lisasofialarsson.blogg.se/ Min fina Fialutta
http://alladrommerviomlyckan.blogg.se/ Soulmate Annsi
http://larssonsfoto.blogg.se/ Vår minsting Ida <3


You cant start i fire without a spark

Tisdag. Sista veckan på mitt sommarvik och självklart har jag blivit sjuk sjuk sjuk. Kännde mis hyfsat pigg igår men inatt slog det till, Feber, snuvig och hostar.. blöö! Jag som vill ha mina timmar. Men men är man sjuk så är man..
Jobbade på sjukhuset igår :) Gick jättebra trots att de känndes som en evighet sen jag var där.

Helgen har mest innehållit mys, grillning, skratt med syster och promenad i spöregn med min fina mormor & morfar för att se på forsa sönda´n, (kanske därför jag sitter här med min feber nu ??)

Nu ska ja kurera mig så jag blir frisk någongång! :) Finns det ingen bra dunderkur mot förkylning ??

ADIOS AMIGOS!

Calleth you, Commeth I

Åh va härligt, Sommaren har inte gett upp helt ännu. Har suttit ute i solstolen med en ny bok idag. Är ledig både Lördag OCH Söndag, det har inte hänt sen vecka 25..
Ikväll har vi grillat &  jag är alldeles för mätt.. puuh. Meeen jag känner att det luktar äppelpaj med vaniljsås. Kaanske kan klämma ner en liiiiten liiten bit.
Sitter och klurar på min nya tatuering med men de står lite still.. Vore ju en liiiten fördel om tatueraren kan svara på mejlet också...

Är föressten så jävla avundsjuk på mina fina tjejer som är på Ayia Napa nu.. En annan blekfis får ju stanna hemma och jobba en vecka till. Men i Oktober är det min tur! Sen får det bannemig bli en resa med tjejerna i början på nästa år också!  :)
Nej nu blir det en cykeltur så jag får plats med lite paj. ;)

ADIOS AMIGOS!




Onsdag

Har inte riktigt hunnit med de där med att skriva här.. men men.
I måndags va ´jag på Liseberg med familjen, Mysigt & kul med sjuuuuuuuuukt mycket folk!!! Det va typ minst 45 minuters kö till allt och jag kan inte stå i kö. Jag fick inte tålamods genen när ja föddes tror jag.. Iallafall så skulle vi åka Flume Ride först av allt för där va minst kö. Tänkte inte ha nån fjantig regnkappa för jag har aldrig blivit särskilt blöt när ja åkt den...  Meeen såklart! Jag blev sjuukt blöt! såg ut som en dränkt råtta.. Hahaha Ja ja jag fick skylla mig själv. Lagom till vi skulle åka Kållerado var jag torr & då investerade jag i en regnponcho :)
Jag vågade faktiskt på mig spökhuset också, :) Mitt drömjobb hade varit att jobba där & skrämma snorungar dagarna i ända! ;)

Igår va de egentligen ledig dag. Men Icke! Blev inringd till Sjukhuset till en avdelning ja inte jobbat på förr. Gick galant! :) Idag & fram till fredag blir de jobb på Lingården.

Imorgon hoppas jag på att det blir Fiesta.

Nu ska ja ut till mina pållar.
ADIOS AMIGOS

Chaos!

Fullt ös medvetslös! Trodde vi skulle få en lugn & skön söndag på jobbet. Jag trodde fel. De va fullt upp mest hela tiden. Men vi hade kul ändå & tiden bara sprang iväg.
Kom nyss hem käka upp de sista på kladdkakan mamma bakde till mig igår för det var min Namsdag :) Mumms! Nu ska ja hoppa in i duchen. Ska till Jenny ikväll & fira henne att hon lämnade tonårslivet igår. Det blir en kväll på Bulls. Kan nog inte bli så mycket bättre kväll; massa fölorat snack med Jenny, Solsken & sommar i Halmstad.

Imorgon är det utflyktsdags ;) Lilla familjen ska till Liseberg. Hahah har inte vatt där på flera år nu. Vågar man gå in i spökhuset.... ?? Det är den stora frågan.. Återkommer med rapport på det imorgon när ja kommer hem ;)


ADIOS AMIGOS!

RSS 2.0