Small town girl

Oj, jag hade lixom förträngt lite att det är meningen att jag ska skriva här.. Ajja bajja!
Har väll haft roligare saker i mitt huvud sen sist.

Jag har sett hur min bränna sakta men säkert bleknar bort.. Jag har varit på Wild west med underbara jobbarkompisar & druckit liiite för mycket blåbärsgrogg. Jag har jobbat en massa.. Jag har hälsat på Evelina & Gunnar som har blivit vuxna & blivit sambos i en jättemysig liten lägenhet. jag har provat på hur det är att jobba i nattpatrullen, kuul fastänt jag är obotligt mörkrädd..  Jag har tränat men inte alls tillräckligt.. Jag har börjat käka LCHF mat för att väga upp mitt dåliga tränande.. Jag ska förhoppninsvis komma igång bättre med träningen nu ;)..
Jag har precis träffat Annas boyfriend, Härlig kille de där.. Kom nyss på att jag vill också ha en boyfriend att gosa med.. ;) Haha.. & till sist så skrev jag världens sämsta matteprov igår.... Ahhhhh!! Nya tag nästa vecka med skitmatten.

ADIOS AMIGOS!

Hola Caracola

Nu är vi hemma igen. Haft en riktigt underbar vecka med min fina familj. :)
Sol & bad varje dag, det va lite mulet typ en dag men ändå varmt & skönt. Hade dock världens jobbigaste danska grannar. Dom gick upp typ halv 7 varje morgon och möblerade om lät de som, sen satte dom sig på balkongen & pratade as högt!! Hallå det är S E M E S T E R!...
Men förutom det kan ja inte klaga på något, god mat, billig öl & fint väder.
Skönt att komma hem men med min vanliga otur har jag fått i mig nån bakterie så jag & min mage är inte så bra kompisar för tillfället...

Nu ska ja fortsätta packa upp min väska.. Köpte förressten tre parfymer! Ralph Lauren, Hugo boss & Clinic. Det va rätt billigt där nere :)

ADIOS AMIGOS!




Mallis ar toppen!

Tjaaa tjaa! Hittade billigt internet har pa hotellet. Vi bor pa ett jattemysigt hotell, 20 meter till stranden & skitmysigt poolomrade med billig ol & drinkar, 30 spann for en stor stark ar inte daligt! :) Igar va vi skitrotta, forsta dagen & vi gick upp vid fyra pa morgonen, men allt gick smidigt med flyg & sa.
idag har vi bara gottat oss pa stranden & vid poolen, gick en runda i morse & letade bra restauranger & barer, verkar finnas en hel del mysigt :)
Inte sa mycket folk har men de gor inte sa mycket, mer plats till oss! ;)
Nu ska ja kila upp till var balkong igen & dricka lite vin med mina fina systrar innan vi ska leta upp nàn restaurang.

Ha de toppen dar hemma for vi har de wonderful!!

ADIOS AMIGOS!

 


RSS 2.0